Gevelpanelen en dakranden

Dakranden en gevelbekleding worden vaak gebruikt om de woning mooier te maken, maar zijn ook zeer geschikt om uw woning onderhoudsvrij te laten. Zo kunt u jarenlang genieten van een perfecte afwerking.

Elke situatie en elke gevel vergt dan weer zijn eigen specifieke gevelmateriaal.

De gevelbekleding is onder te verdelen in:

Hout structuur

Wanneer u voor de houtstructuur kiest, dan wordt vaak gebruik gemaakt van Keralit. Dit moderne materiaal zet niet uit, barst niet, is 100% onderhoudsvrij, kleurvast, oersterk, bijzonder duurzaam en is leverbaar in veel verschillende kleuren. De verschillende profielen kunnen horizontaal, vertikaal en ook diagonaal worden geplaatst.

Voordelen:

– duurzaam
– 10 jaar garantie
– vele kleuren en houtstructuren
– onderhoudsvrij
– milieuvriendelijk
– onzichtbare bevestiging
– monteerbaar in lengtes van 6 meter

GARANTIE: 10 jaar

Gladde oppervlakten

Trespa/Plastica is een duurzaam plaatmateriaal, speciaal ontwikkeld voor buitenbekleding en afwerking van gebouwen, zowel nieuwbouw, utiliteitsbouw als renovatie.

De platen worden veelal gebruikt voor toepassingen als gevel-, wand- en balkonbekleding, afscheidingen, borstweringen, boeiboorden, buitenplafonds, dakkapellen, puivullingen, dak- en gootranden, luifels, reclameborden, enz.

Eigenschappen:

Trespa/ Plastica heeft een hard, vuilafstotend oppervlak, de platen zijn zelfdragend, slijtvast, onderhoudsarm, kleurecht, weersbestendig, corrosiebestendig, chemicali├źnbestendig, decoratief, makkelijk te bewerken, eenvoudig te monteren.

Samenstelling

Een symmetrisch, uit thermohardende kunstharsen opgebouwde, gelamineerde plaat, samengesteld uit een binnenkern van met kunsthars geïmpregneerde cellulosebanen met een gesloten toplaag, onder hoge druk en hitte geperst tot een homogene en duurzame gevelbekledingsplaat. De platen zijn tweezijdig voorzien van kleur en structuur