Schuifpuien

Haal uw tuin in huis

en geef U zelf de kans om sfeervolle ruimtes te creƫren en uw leefruimte naadloos te laten overgaan in de tuin. Een schuifpui is niet alleen mooi en passend bij Uw woning, de schuifpui zorgt er ook voor dat u een maximale lichtinval in uw woning krijgt. Dankzij de talrijke gebruiks- mogelijkheden koppelt een schuifpui maximaal comfort aan duurzaamheid en veiligheid.

Monocor

Het basisprincipe voor deze serie is afgestemd op de combinatie van een vast en een schuivend gedeelte. Door een uitbreiding naar 3 of 4 vleugeldelen kunnen echter ook meerdere schuivende gedeeltes worden ingebouwd.

Levacor

Deze aparte reeks werd speciaal ontworpen voor toepassing van het hef schuifprincipe, waarbij het openschuiven wordt opgesplitst in 2 afzonderlijke bewegingen. Het vleugeldeel wordt eerst losgemaakt van het kaderdeel en daarna pas opzij geschoven. Met dit principe, in combinatie met het speciaal ontwikkelde beslag, zijn vleugel
breedtes tot 3 meter nog perfect haalbaar.

Tecnocor

Door de voorziening in het kaderdeel van een dubbele looprail, is het met deze serie mogelijk om alle vleugelelementen schuivend te maken, en het raam zowel naar links als naar rechts open te schuiven.