Zonwering

Geniet u ook zo graag van van uw tuin en terras, maar mist u de nodige bescherming tegen overdadige zonnestralen? Of wilt u graag temperatuur en lichtinval in huis onder controle houden? Uw meubilair beschermen? Geen verkleuring meer van behang, vloer en gordijnen?Dan bent U op zoek naar zonwering.

Knikarmscherm

Een sieraad aan ieder huis. In diverse uitvoeringen en kleuren haalt dit scherm hinderlijk zonlicht uit uw huis en kunt u sfeervol genieten op het terras
Knikarmschermen zijn verkrijgbaar in 6 verschillende uitvoeringen.

Uitvalscherm

Schept binnen een aangenaam klimaat door een variabele uitvalshoek. Vooral geschikt in situaties waarbij u niet onder het scherm door hoeft te lopen of te zitten.
Uitvalschermen zijn verkrijgbaar in 5 verschillende uitvoeringen.

Markiezen

Ongevoelig voor zijdelingse zoninval. Geeft een moderne gevel een verassend klassieke uitstraling.

Screensystemen

Verticaal hangende zonwering filteren het zonlicht en zijn erg windvast. U kunt naar buiten kijken zonder inkijk naar binnen.

Verandaserano

Een prachtige aanvulling op Uw veranda of serre. De warmte blijft buiten en het gefilterd licht zorgt binnen voor een aangenaam decor.

Elektrische bediening

De tijd van slingers en optrekbanden voor het bedienen van zonneschermen en rolluiken is definitief voorbij. Tegenwoordig kan de bediening geheel draadloos worden gedaan. U zendt signalen naar de motor: op,stop,neer. Zo gemakkelijk is bediening op afstand en zo eenvoudig vergroot u uw wooncomfort.

Zonnepanelen

U kunt ook zonnepanelen inbouwen in uw zonwering. Zo vang je twee vliegen in een klap. U houdt de zon uit huis maar profiteert toch van de energie.